Információk

Full view

Távoli támogatás, távfelügyelet

Szolgáltatásunk elindításakor kiépítjük a távoli elérés technikai lehetőségét, így kollégáink akár már a hibabejelentés idején is tudnak csatlakozni a felhasználó számítógépére, vagy a központi kiszolgálóra (szerverre).

Cégünk a TeamViewer 10-es, legfrissebb verziójával lát el távoli támogatási feladatokat. Az alkalmazás lehetővé teszi a Windows, Mac és Linux platformok távoli menedzsmentjét, képes felépíteni kapcsolatot a legtöbb tűzfalon és hálózati eszközön keresztül, és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Zomputer távoli támogatás

Biztonság

A TeamViewer használata olyan biztonságos, mint az online bankolás. A szoftver teljes körű titkosítást alkalmaz, mely nyilvános és titkos RSA-kulcsokon, valamint a 256 bites AES munkameneti kódoláson alapul. Ez a technológia ugyanolyan szabványú, mint amelyet a https/SSL kapcsolatok használnak, és a jelenleg érvényes szabványok szerint biztonságosnak tekinthető.

A kulcscsere a végpontok közötti teljes adatvédelmet garantálja. Ez azt jelenti, hogy még a TeamViewer szerverei sem képesek az áthaladó adatfolyam olvasására. Minden programfájl VeriSign rendszerű kódaláírási technológiával ellátott.

Licencelés

A szoftver, ügyféloldalon nem igényel licencet, korlátlan példányszámban indítható és telepíthető.
A Zomputer Kft. Premium licenccel rendelkezik, ami számos olyan funkciót biztosít számunkra, amivel gyorsabban, hatékonyabban tudunk segíteni.

Teljesítmény

A TeamViewer a kijelző minőségét és sebességét a hálózati csatlakozáshoz igazítja, így a LAN-hálózatoktól a mobil csatlakozásig mindig a legjobb teljesítményt biztosítja. Ezen felül a licencünk támogatja a többcsatornás útválasztást, amely a folyamatos adatátvitelt igénylő funkciók (képernyő átvitel, meeting) hatékonyságát, gördülékenységét segítik elő.