Információk

Full view

Rendszerintegráció

Az informatikai infrastruktúra minden vállalkozásnál különböző rendszerekből és elemekből épül fel, ezek gyakran több gyártótól származnak. Gyakori probléma, hogy bizonyos feladatok csak külön munkaállomásokról végezhetők el, más gépekről pedig nem, de nehézségekbe ütközhet az adatok egymástól elszigetelt rendszerek közötti konvertálása is. Ilyenkor azonban az informatikai rendszer nem működhet hatékonyan.

Ezeken a gondokon segíthet a rendszerintegráció: a már meglévő és újonnan beszerzett eszközeit egységes informatikai infrastruktúrává kapcsoljuk össze, mégpedig úgy, hogy az eredeti funkcionalitást egy magasabb szintű, több lehetőséget kínáló szolgáltatástartalom váltja fel. A végeredmény a hatékonyság növelése, a meglévő rendszerek együttműködési képességének javítása, valamint az új, a megrendelő igényeinek megfelelő funkciók kifejlesztése.

Célunk, hogy hatékonyabbá, intelligensebbé tegyük üzleti alkalmazásait, így vállalkozása több, és magasabb szintű szolgáltatást vehet majd igénybe. Ügyfeleink igényeinek kielégítésére olyan termékeket, megoldásokat fejlesztünk, amelyek hatékonyabbá teszik a belső és külső kommunikációt, ugyanakkor gyors megtérülést biztosítanak.

Rendszerintegrátorként a következő szolgáltatásokat nyújtjuk ügyfeleinknek:

• Komplex informatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, telepítése,
Számítógépek, számítástechnikai berendezések beszerzése és üzembe helyezése,
• Szerverek, szerver-farmok telepítése, konfigurálása,
• Informatikai biztonsággal kapcsolatos feladatok megoldása,
• Helyi, és telephelyek közötti informatikai hálózatok tervezése,- kivitelezése,
Rendszertámogatás, üzemeltetés.