Információk

Full view

Office 365, Felhő szolgáltatások

A felhőalapú IT-szolgáltatásokkal ma már a kis- és középvállalatok számára is megfizethetőek azok az irodai alkalmazások, amelyeket korábban csak nagyvállalatok engedhettek meg maguknak.

Elektronikus levelezés, csoportmunka, közös naptár, közös dokumentumkezelés, jelenlét-érzékelés, videokonferencia, azonnali üzenetküldés – csak néhány lehetőség, amelyekkel hatékonyabbá tehető egy vállalkozás működése. A Microsoft Office 365 egy olyan, a számítási felhőben futó szolgáltatáscsomag, amely az IT költségek akár 20-30%-os lefaragását is eredményezheti. Ráadásul az MS Office 365 előfizetésével havidíjas szolgáltatásként veheti igénybe a Microsoft irodai alkalmazásait, s mindenkor a legfrissebb verziókkal dolgozhat.

A Microsoft Office 365 bevezetésével megvalósítható a jogosított munkatársak online együttműködése, a munkatársak bárhonnan hozzáférhetnek levelezésükhöz, a közös dokumentumokhoz, vagy éppen a naptárhoz, s akár azonnali webkonferenciát is kezdeményezhetnek. A szolgáltatás magas színvonalú biztonsági megoldásokat tartalmaz a Microsoft garanciájával. A kis- és közepes vállalatok mellett a nagyvállalatok is megtalálják a saját igényeinek megfelelő Office 365 csomagot.

Előnyei:
• bárhonnan, bármilyen (asztali vagy mobil) eszközről lehetséges a munkavégzés,
• közös hozzáférés a mindenkor aktuális dokumentumokhoz, lehetőség a valós idejű csoportmunkára,
• 99,9%-os rendelkezésre állás, adatvesztés nélküli adattárolás,
• használatalapú árazás és számlázás, így rugalmas, tervezhető és kiszámítható a szolgáltatásért fizetendő költség,
• teljes kompatibilitás a Microsoft Office telepített verzióival és a felhasználók által már megkedvelt egyéb alkalmazásokkal.

A Microsoft Office 365 jóval alacsonyabb kiadással jár, mint a saját szerver üzemeltetése, és ma már nemcsak a megszokott windowsos környezetben futtatható, hanem akár Linux alatt is. A felhasználók a Windows Phone mellett iPhonet, iPadot és Androidot futtató készülékeken is bárhonnan megtekinthetik, létrehozhatják és szerkeszthetik Word-, Excel- és PowerPoint dokumentumaikat. Az állományok tartalma és formázása érintetlen marad, így a dokumentumok akkor is tökéletesen jelennek majd meg, amik a felhasználók visszatérnek a PC-n, vagy a Macen végzett munkához.

Cégünk a kezdetek óta részt vesz a Microsoft Office 365 magyarországi bevezetésében. Ha úgy dönt, hogy Önöknek is hasznos lenne az Office 365 csomag, kérje ajánlatunkat.